Monday 17 October 2011

Stora Enso Cup 2011

Sääreväristajate kestvussõidu hooaja sai väärika võidusõiduga lõpetatud Näpil.Tegemist oli väga tõsise andmisega kus ei puudunud ka vigastused ning seekord oli konkurents väga tasavägine kuna osalejate seas puudusid open ratad.Edasine plaan ongi välja töödata järgmise aasta tehnilised tingimused mida hakkame kajastama oma uuel kodulehel mis on peagi välja ilmumas.Soovin kõigil siis antud teemadel rohket osavõtu ja keskuste arutelu.
Loodetavasti on jrg.aasta plaanis korraldada 4 etapi aga praegu on vara rääkida täpsetest kuupäevadest ja detailidest.Kindlasti tuleb ka avalike üritusi kus on siis võimalus ka teistel huvilistel võistlustulle astuda.

Siit leiate Stora Enso Cup 2011 tulemused ning muid jäädvustusi.

Video
Autor Heiki Sammel
Pildid
Autor Martti Lett
Autor Kaupo Rahu



2 comments:

  1. Tere sõbrad,
    eelseisva teksti kohta tekkis paar täpsustavat küsimust. Millised varasematel sõitudel osalenud säärekad olid nn. OPEN RATTAD, mis olid vastuolus 2010. aasta lõpus kehtestatud tehniliste tingimustega? Mille vastu eksiti? Või puudub teksti autoril arusaam sellest, mis on OPEN?
    Lugupidamisega
    Kalmer, Mati ja Kristjan Paidest

    ReplyDelete
  2. Tervist,
    üldiselt võib öelda niimoodi et tehnilised tingimused lähevad muutmisele, mitte ametlikult alates sellest etapist mis äsja toimus. Lühidalt öeldes: Mootorisisene tuuning keelatud, ülekande nõuded vaadatakse üle(fikseeritud, aga siiski, kas originaal või lubatud ülekannet muuta), liigume jõuliselt orginaali suunas.

    Martti

    ReplyDelete